ILMAINEN TOIMITUS YLI 200€ TILAUKSISSA
TOIMITUS KOTIOVELLE 1-3 ARKIPÄIVÄÄ
 
 

Toimitusehdot

1. Ehtojen soveltaminen
Näitä toimitusehtoja sovelletaan Sähköbit verkkokaupan (Elworks Oy:n) ja asiakkaan välisessä sähkötarvikekaupassa, ellei toisin ole kirjallisesti sovittu. Näissä ehdoissa Elworks Oy on Myyjä ja asiakas on Ostaja. "Sopijapuolet" tarkoittaa molempia.

2. Hinnat
Hinnoittelun perustana käytetään toimituspäivänä voimassa olevia Myyjän hintoja täysin pakkauksin, joista myönnetään kulloinkin voimassa olevat myyntiehtojen mukaiset alennukset. Kaikki hinnat ovat asiakkailla arvonlisäverollisia. Vero laskutetaan kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaan. Jos toimituspäivänä ei ole voimassa olevia hintoja, sovelletaan viimeksi voimassa ollutta hinnastoa. Tuotteen hinnassa mahdollisesti oleva selkeä kirjoitusvirhe (hinta ei vastaa lähellekään markkinoiden yleistä tasoa) ei sido myyjää. Huom! Alle 200€ (sis. alv. 24%) tilauksista perimme 9,90€ (sis. alv. 24%) toimitusmaksun.

3. Tavaran toimitusehto
Ostajan on ilmoitettava Myyjälle, jos kuljetusta ei vastaanotto-olosuhteiden osalta voida suorittaa Myyjän ilmoittamalla tavalla.

4. Toimitusaika
Toimitus tapahtuu normaalisti 1-3 päivän kuluttua tilauksesta (ei koske jälkitoimitustuotteita). Tavara lähetetään postitse kiinteään 0€ hintaan yli 200€ tilauksissa ja alle 200€ tilauksissa hintaan 9,90€. Toimitus tapahtuu Postin Ovelle-pakettina. Ovelle-paketti jaetaan suoraan vastaanottajalle lähes kaikkialle seuraavana työpäivänä (ma–pe) klo 14 mennessä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään saapumisilmoitus, ja lähetys on noudettavissa postista. Huom! Joidenkin valmistajien LED-valaisimet ja LED-lamput eivät sisälly kotiinkuljetukseen vaan ne toimitetaan erikseen postiin noudettavaksi. Saat tiedon ostoskorissa, jos ledejä ei toimiteta kotiovelle saakka.

5. Viivästystä koskeva ilmoitus
Myyjän ja Ostajan on viipymättä ilmoitettava toisilleen mikäli tavaran toimittamista tai sen vastaanottamista uhkaa viivästys. Kun Myyjä tai Ostaja on saanut tiedon viivästyksestä, hän ilmoittaa siitä toiselle sopijapuolelle kertoen samalla viivästyksen syyn ja arvioidun uuden toimituspäivän.

6. Viivästys ja kaupan purku
Jos sopijapuolen viivästys aiheuttaa toiselle sopijapuolelle olennaista haittaa tai huomattavia lisäkustannuksia, on tällä neuvoteltuaan viivästyneen osapuolen kanssa, oikeus purkaa sopimus viivästyneen toimituserän osalta.

7. Ylivoimainen este
Näiden sopimusehtojen viivästystä koskevista määräyksistä riippumatta sopijapuolella on oikeus saada kohtuullinen pidennys sopimuksen edellyttämien velvollisuuksiensa täyttämisaikaan, jos velvoitteiden täyttämisen estää tai tekee kohtuuttoman vaikeaksi sota, vienti- tai tuontikielto, luonnonmullistus, työtaistelutoimenpide tai muu sopijapuolista riippumaton poikkeuksellinen ennalta arvaamaton seikka. Edellä mainittujen seikkojen ilmaantuessa sopijapuolen tulee viipymättä ilmoittaa niistä kirjallisesti toiselle sopijapuolelle uhalla, että hän muutoin menettää oikeutensa vedota niihin vapauttamisperusteena.

8. Vastuunrajoitukset
Myyjä ei vastaa virheen korjauskustannuksista siltä osin kuin ne ovat aiheutuneet siitä, että korjauksessa on jouduttu puuttumaan muuhun kuin Myyjän toimittamaan tavaraan. Laatuvirheestä johtuvan vahingonkorvauksen enimmäismäärä on tuotteen veroton hinta. Jos virhe korjataan muun kuin Myyjän toimesta, vastaa Myyjä kustannuksista omakustannusperiaatteen mukaisesti. Myyjä ei vastaa tuotantotappioista, mahdollisesta saamatta jääneestä voitosta eikä mistään muusta välillisestä vahingosta.

9. Tavaran luovutus ja tarkastaminen
Tavaran mukana on oltava lähetysluettelo. Ostajan on tavaraa vastaanottaessaan todettava, onko toimitus lähetysluettelon mukainen ja huolellisesti tarkastettava, että se on ulkoisesti vahingoittumaton. Ennen tavaran käyttämistä, kiinnittämistä tai asentamista Ostajan on vielä erityisen huolellisesti suoritettava tavaran asianmukainen tarkastus.

10. Virhe tavarassa
Ostajan on reklamoitava Myyjälle tavaran virheestä tai puutteesta viipymättä, kuitenkin viimeistään 7 päivän kuluessa, kun tavara on luovutettu hänelle. Myyjän vastuu tavaran virheestä lakkaa kaikissa tapauksissa yhden (1) vuoden kuluttua tavaran luovutuspäivästä. Myydylle tavaralle on voimassa valmistajan myöntämä takuu. Myyjä ei vastaa valmistajan takuun ehtojen toteutumisesta.

11. Palautukset
Käyttämättömällä ja alkuperäisessä kunnossa olevalla tuotteella on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei tätä ole erikseen sovittu. Käytä palautukseen normaalia postipaketti palvelua. Emme vastaanota postiennakolla meille lähetettyjä palautuksia!

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, palauta tuote ja liitä mukaan vahinkoilmoitus (vahinkoilmoituksen voi tehdä postikonttorissa). Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Postituskulut hyvitetään asiakkaalle, mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksessa tai tuote on viallinen. Peruutusoikeus ei koske kaikkia tavaroita ja palveluita. Tällaisia erityistapauksia ovat muun muassa mittatilaustuotteet kuten katkaistut kaapelit, jotka on tehty kuluttajan määrittelyjen mukaisesti. Palautuskulut ovat kuitenkin kuluttajan vastuulla siinä tapauksessa, että tuotetta ei voida kuljettaa tavanomaisena postikuljetuksena esimerkiksi sen suuren koon vuoksi.
> Lisätietoa kuluttajasuojalakiin

Palautukset tulee lähettää osoitteeseen:
Elworks Oy / Palautukset
Seelannintie 16
90800 OULU

Huom: Muista liittää palautukseen tilausvahvistus, yhteystietosi ja tilinumerosi.

12. Omistusoikeuden siirtyminen
Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle, kun koko kauppahinta on maksettu. Tunnustetta ei katsota maksuksi. Ostajalle on kuitenkin oikeus myydä normaalin liiketoimintansa puitteissa myös sellaista tavaraa, jota ei ole vielä maksettu. Tällöin omistusoikeus siirtyy, kun tavara luovutetaan Ostajan asiakkaalle. Myyjällä on oikeus ottaa omistuksenpidätysehdoin myymänsä tavara takaisin ja Myyjä voi kieltää tavaran jälleenmyynnin tai asentamisen, jos Myyjällä on ostajalta erääntyneitä laskusaatavia, taikka ostaja on haettu konkurssiin tai muutoin on arvioitavissa, että ostajan maksukyky tai taloudellinen asema on siinä määrin heikentyneet, että on pelättävissä ostajan olevan kykenemätön selviytymään maksuistaan myyjälle. Ostaja on myyjän pyynnöstä velvollinen luovuttamaan tavaran myyjän hallintaan. Ellei Ostaja kykene rahalla suorittamaan saatavia, voidaan maksut suorittaa Ostajan omistukseen siirtyneellä tavaralla, mikäli Myyjä tämän kussakin yksittäistapauksessa hyväksyy.

13. Maksuehdot
Maksutapoina hyväksymme kaikki yleisimmät luottokortit, suomalaiset verkkopankit, laskun ja osamaksun. Maksuliikenteemme hoitaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Sahkobit.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Lasku ja osamaksu
Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector. Collector-laskuasiakkaana voit tehdä ostoksia laskulla aina 1000 euroon asti. Laskuun lisätään ainoastaan laskutusmaksu, joka on 3 euroa. Laskun maksun tapahtuessa maksuehtojen mukaisesti muita kustannuksia ei tule. Jos laskun maksu viivästyy, peritään 5 euron viivästysmaksu. Laskuasiakkaan tulee olla 20 vuotta täyttänyt. Luottotiedot tarkistetaan. Laskuasiakkaana voit valita kaksi maksutapaa.Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen 24 kuukaudelle, jolloin sinusta tulee automaattisesti tiliasiakas. Tiliasiakkaalla on mahdollisuus jakaa lasku eriin oman taloudellisen tilanteensa mukaisesti, kuitenkin enintään 24 kuukaudelle. Laskuun lisätään korko (1,71%) ja laskutusmaksu, joka on 3 euroa.

Klarna lasku
Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

- Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
- Maksuaika aina 14 vuorokautta
- Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
- Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus*
- Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
- Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä
- Laskutusmaksu 3,90 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 7,50 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.
* Ei koske kaikkia tuotteita, esim. lentomatkoja, tapahtumia tai räätälöityjä tuotteita.

Klarna tili
Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

- Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä
- Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
- Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja
- Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
- Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
- Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
- Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.
- Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.
Yleiset ehdot löydät täältä.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

14. Kauppahinta
Kauppahinta suoritetaan sovittujen maksuehtojen mukaisesti. Hinta katsotaan suoritetuksi kun maksu on tullut myyjän tilille. Valtiovallan lainsäädännöllisistä toimenpiteistä (laki, asetus, valtioneuvoston ja ministeriön päätös) johtuvat kustannusmuutokset, joiden peruste syntyy sopimukseen johtaneen tarjouksen antamisen tai sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen ja joita ei ole tarjousta tai vastaavasti sopimusta tehtäessä voitu ottaa huomioon ja jotka vaikuttavat tavaran hintaan, otetaan huomioon kauppahintaa lisäävänä tai vähentävänä tekijää, jos jompikumpi sopijapuolista tekee tästä toiselle sopijapuolelle vaatimuksen 1 kuukauden kuluessa asianomaisen säännöksen voimaantulosta. Ulkomaisen tavaran osalta hinta on sidottu tarjouspäivänä Euroopan Keskuspankin noteeraamaan valmistusmaan valuuttakurssiin ja voimassaoleviin liikevaihtovero-, tuonti-, tulli- ym. maksuihin ja määräyksiin. Mikäli jossakin näistä tekijöistä tapahtuu laskutuspäivään mennessä muutos, (valuuttakurssissa suurempi kuin +/- 2 %) pidättää Myyjä itselleen oikeuden vastaaviin hintamuutoksiin.

15. Riitojen ratkaiseminen
Myyjällä on oikeus päättää, että sopimuksesta aiheutuneet riidat ratkaistaan lainmukaisen tuomioistuimen sijaan välimiesmenettelyssä tai Myyjän kotipaikan alioikeudessa. Riidat ratkaistaan Myyjän maan lain mukaisesti.

16. Palvelut
Myyjän palveluihin sovelletaan soveltuvin osin näitä toimitusehtoja. Palvelumaksut peritään erillisen voimassa olevan palveluhinnaston mukaisina.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/customers/sahkobitfi/public_html/verkkokauppa/includes/functions/sessions.php on line 141