SÄHKÖBIT ON LOPETTANUT. Kaikki tilaukset toimitetaan. Kiitos asiakkaille menneistä vuosista! Katso muita rautakauppoja esim. Rautakaupat.comista
Verkkokauppa » Valaistus » Loistevalaisimet » Seinävalaisin Blocks 300 mm, IP 20
 
 

Seinävalaisin Blocks 300 mm, IP 20 - Elektroskandia

Seinävalaisin Blocks 300 mm, IP 20
Seinävalaisin Blocks 300 mm, IP 20

Blocks tauluvalaisin on kehitelty valaisimeksi luokkahuoneisiin ja myymälöihin,
joissa puhdas muotoilu ja erittäin korkeat valotekniset ominaisuudet ovat etusijalla. Epäsymmetrinen heijastin antaa tasaisen valonjaon niin taulu- kuin seinävalaisimena. Valaisin voidaan ripustaa, upottaa tai asentaa seinään omalla seinäkonsoliparilla.

Kotelointiluokka: IP 20. F Suojausluokka I.
Asennus: Asennus seinäkiinnikkeillä, uppo- tai vaijeriripustukseen (upotusaukko: pituus +10mm, leveys +10 mm). Mahdollisuus myös putkiripustukseen.
Rakenne: Runko valkoista tai strukturoitua harmaata terästä. Päädyt alumiinivalua.
Häikäisysuoja: Kaksoisparabolinen (60) satiinimatta matalaluminanssi Miro 7® alumiinista. Patentoitu RT5 optiikka. Optimoitu häikäisemätön alavalorakenne. Varustettuna Miro 27®
pohjaheijastimella.
Valonlähde: T5 28W, 35W.
Sähköinen kytkentä: Kytkentäliitin 5x2,5 mm² valaisimen keskellä, 2 kaapelin läpivientiaukkoa keskellä valaisinta (Ø 1 9 mm) ja murtoaihiot päädyissä.
Jännite: 230 V, 50 Hz, tehokerroin HF 0,95.
Lisätietoja: Erikoistilauksesta voidaan asentaa myös ramppiin. Toimitetaan halogeenivapaalla sisäisellä kaapeloinnilla. Saatavana myös erillisellä upotuskehyksellä uppoasennukseen. Tilauksesta saatavana myös Dali liitäntälaitteella, analogisella 1-10V ohjattavalla liitäntälaitteella tai Switch Dim (SWD) liitäntälaitteella.

Linkit

http://www.elektroskandia.fi
Kaikki Elektroskandia-tuotteet
* Toimitusaika tarkentuu, kun lisäät tuotteen ostoskoriin
Avainsanat: Yleisvalaisin Seinävalaisin Kategoria: Loistevalaisimet - Tuote: BLOCKS SEINAKONSOLIPARI VA