SÄHKÖBIT ON LOPETTANUT. Kaikki tilaukset toimitetaan. Kiitos asiakkaille menneistä vuosista! Katso muita rautakauppoja esim. Rautakaupat.comista
Verkkokauppa » Lämmittimet ja patterit » Nobö patterit » Lämmitin Front NFC2N 10 1kW IP24 20x133CM Nobö
 
 

Lämmitin Front NFC2N 10 1kW IP24 20x133CM Nobö

Lämmitin Front NFC2N 10 1kW IP24 20x133CM Nobö
Lämmittimessä on nyt maksimaalinen säätötarkkuus 0,1 °C sekä valmiustilan pienempi virrankulutus,vain 0,5W. Tämä parantaa käyttömukavuutta ja pienentäävalmiustilan sähkön kulutusta.

Huom! Nobö patterissa ei ole termostaattia. Lämpötilan säätö toteutetaan Nobön termostaateilla, jotka tulee tilata erikseen. esim: Nobö EnergyControl termostaatti

Nobö Front -lämmittimessä on käytetty Nobön täysin uutta tekniikkaa, joka antaa täydellisen lämmön kuluttaen vähän energiaa. Uusi teknologia luo standardin tuleville sähkölämmitysratkaisuille erityisen tarkoilla termostaateilla, energiatehokkailla ratkaisuilla ja mahdollisuudella ohjata lämmitystä älyphuhelimen tai tabletin kautta, mistä päin maailmaa tahansa. Tämän ansiosta Nobö Front on huipputason lämmitinratkaisu.

Uutta termostaattiteknologiaa

Nobön uudet termostaatit ovat erityisen tarkkoja ja toimivat huomattavasti tasaisemmin kuin useimmat muut termostaatit ulkoilman vaihteluiden suhteen. Siinä missä monet muut lämmittimet joutuvat taistelemaan pitääkseen vakaan lämpötilan, Nobö-lämmittimet pystyvät säilyttämään halutun sisälämpötilan ulkoisista olosuhteista riippumatta. Lopputulos on miellyttävä ja taloudellinen, sinun tarpeisiisi soveltuva lämpö.

Klassinen muotoilu

- Nobö Front –lämmitin sopii kaikkiin ympäristöihin ja on pyöristettyjen muotojensa ansiosta turvallinen myös pikkulapsille.
- Ohittamatonta termostaattiteknologiaa
- Nobö lämmittimien termostaatit mittaavat tarkasti huoneen lämpötilaa, eikä lämmittimen oma lämpötila häiritse termostaatin työskentelyä. Lämpötila pysyy siksi tasaisena.
- Hyvä lämmönjakautuminen
- Nobö Front on nykyaikainen läpivirtauslämmitin, jossa ilma-aukot ovat edessä siten, että lämpö jakautuu tasaisesti huoneeseen. Tämä antaa miellyttävää lämpöä riippumatta siitä, missä kohtaa huonetta olet.

Pehmeät muodot

Nobö Front -lämmittimen näkyvät kulmat on pyöristetty. Se antaa miellyttävän visuaalisen vaikutelman ja luo turvallisen ympäristön isoille ja pienille. Lämmittimen mitat ovat lisäksi pienemmät kuin monilla muilla vastaavilla lämmittimillä, joten se ei ole hallitseva elementti huoneessa. Lämmitin jättää tilaa sekä huonekaluille että verhoille.

UUTTA TEKNOLOGIAA, PUHDASTA TALOUDELLISUUTTA

Nobö Front on innovatiivinen ja energiatehokas lämmitin. Tarkan termostaatin ansiosta vältät energiaa kuluttavat lämpötilavaihtelut. Valmiustilan (Standby) virrankulutus on markkinoiden alhaisin (alle 0,5 W). Yhdessä nämä merkitsevät keskivertotaloudelle jopa 20-40 euron säästäöä vuodessa. Nobö Front -lämmittimen voit halutessasi kytkeä Nobö Energy Control –ohjausjärjestelmään. Näin saat lisää säästöjä jopa 25 % ja lämmityksen täydellistä hallintaa. Nobö Energy Controlin jatkuva kehitystyö ja päivitykset varmistavat, että ohjausjärjestelmä pysyy huippumodernina moneksi vuodeksi eteenpäin.


Tekniset tiedot

Sähkönumero8130510
Pakkauskoot1
Tuotemerkki Glen Dimplex
Tuotesarja Glen Dimplex Nobö
Sähkönumero 8130510
Korkeus 200,0 mm
Leveys / pituus 1330,0 mm
Teho 1000 W
Jännite 240 V
Kotelointiluokka IP 24
Väri Valkoinen
Tyyppi NFC2N 10

Linkit


Kaikki Nobö-tuotteet
* Toimitusaika tarkentuu, kun lisäät tuotteen ostoskoriin

Liitetiedostot

nobo patterit (pdf)
Avainsanat: Nobö Kategoria: Nobö patterit - Tuote: NOBO FRONT PK20X133CM/1000W NFC2N 10 1000W 230-240V,ILMAN ULOSTULO ETUOSASTA,IP24

Asiakkaat jotka ostivat tämän sähkötarvikkeen ostivat myös

Lämmitin Front NFC2N 02 250W IP24 20x53CM Nobö
Lämmitin Front NFC2N 02 250W IP24 20x53CM Nobö
Ohjausyksikkö  Energy ControlHUB Nobö
Ohjausyksikkö Energy ControlHUB Nobö
Termostaatti elektroninen Energy ControlNCU 1R Nobö
Termostaatti elektroninen Energy ControlNCU 1R Nobö
Nobö elektroninen perustermostaatti R80 XSC
Nobö elektroninen perustermostaatti R80 XSC
Lämmitin Front NFC2N 07 750W IP24 20x103CM Nobö
Lämmitin Front NFC2N 07 750W IP24 20x103CM Nobö